2010-09-15

iPhone 4 etc

Jag har, rent generellt, varit dålig (läs: förjävla dålig) på blogga den senaste tiden. Men. Mycket här hänt. Jag har, bland annat, sagt upp mig och återgått till att driva egen designbyrå. Igen. Nu med kompanjon och nu som aktiebolag. Piggt, glatt och härligt helt enkelt. Jag (vi) sitter numera på Åsögatan på den fagra ön Södermalm. Det bör även tilläggas att kontoret ligger oförskämt nära en trevlig bar där jag smakat av både atmosfär och dryck vid ett par (kanske tre, kanske fyra) tillfällen.

Mer information om det kommer inom kort, för mycket ska planeras, designas och byggas upp samtidigt som uppdrag, projekt och möten byts av om vartannat. Vi har nämligen och gladeligen ont om tid emellanåt. Ett lyxproblem helt enkelt.

Över till rubriken. I helgen anlände min efterlängtade iPhone 4. Efterlängtad för att jag antagligen var den sista formgivaren i Europa som levt utan denna fantastiska skapelse. Att gå från gammelmobil till iPhone har givit min vardag ett rejält upplyft. Fånigt måhända. Men sant. Så, som en smula tekniknörd jag är kommer jag redovisa mina oumbärliga app:ar, funktioner, tips och tricks. Var så säkra. Till dess fortsätter jag bjuda på inspiration, dels här och dels här.

På återseende.

4 kommentarer:

Linda sa...

Love everything in this post. :)

Kentson sa...

Känns tryggt!

nostalgifabriken sa...

som vi har längtat med dig kenge! grattis! till allt!

Kentson sa...

Ja det här måste firas :) och tack!