2006-06-22

BortskämdI helgen gled jag med runda fötter över 30-strecket. Det blev en av de bästa fester jag haft. Nästintill alla goda vänner kunde komma. Solen sken. Stort kalastält. Stor grill. En sjujäkla massa öl och allt detta i vår gröna trädgård vid ostkustens pärla Öregrund. Piggt som få.

På dagen var släkt och familj på plats. Fina presenter, smörgåstårta och vanlig tårta samt ett tjuvstartade av öl och E hjälpe glatt till. Bra.

När klockan slog 16 började mina kära vänner dyka upp. Törstiga, glada och galet generösa. Visst, man kanske tänker att några ska komma med lite presenter som en flaska vin, en pava whiskey, någon biocheck och så vidare. Men vad ska man säga, jag fick säng! Bland annat. I och för sig säger ju det en del om mig också. Ska man behöva ge grabben (gubben) en säng? Jag hamnade i ett chocktillstånd och kunde knappt prata. Efter ett tag kom E med en stor stark grogg. Då blev allt som sig bör igen.
Till mitt försvar gällande icke sängägare så har jag har under de senaste åren sovit i loftsäng och efter flytt är ju en säng inget man bara går och handlar. Nu behöver jag inte esn tänka på det. Så jäkla toppen och galant.Av mina bröder och deras flickvänner fick jag, håll i hatten, en iPod Movie! Jag höll på klappa ihop och blev ju kär på stört. Så som jag tjatat och länge drömt om att köpa mig en jäkel och så får man en av lillebrorsorna. Fantistiskt. Fråga E om jag ser löjligt och barnligt glad ut när jag sitter och leker med den. Lycklig.

Efter festen så var jag bakis i nästan tre dagar. Kunde och orkade knappt jobba. Nu när kroppen är så återställd den kan bli så ska man gå på det hela igen. Midsommar. Förhoppningsvis blir det skärgården, båtliv och sol. Jag ska bada. Ett måste.

Häddå!

2 kommentarer:

b sa...

Åhå, precis som som för mig när jag blev 30 i år. Trodde jag skulle få lite sprit av kompisarna, kanske nån skiva. Men jag fick så schyssta saker att jag nästan lipade där jag satt framför dem. Utplacerad på en stol så alla skulle kunna se.

Kentson sa...

Ja fy fan så kul det är att bara samla ihop alla glada jäklar, inte ofta man lyckas det med...hm att man ska behöva fylla 30 för en sån sak.