2006-11-21

Farbror Kentson

Mera vuxenpoäng. Jag ska bli farbror. Visserligen kan jag redan titulera mig både som farbror, morbror och gudfar men nu är det min käre helbror det gäller och det är lite speciellt. Dessutom bor han här i Stockholm så man kommer kunna utnyttja eventuella tv-spel som man kan köpa till barnet.

Det ska bli så jäkla kul. Barnets ankomst beräknades vara förra måndagen så det kan i stort sätt ske precis när som helst. Då jag kopplar upp mig på MSN och bror inte är online blir man ju genast så där nervöst glad. Barnets kön är ännu inte känt men arbetsnamnet har blivit "Kudden".

Min bror är tre år yngre än mig så visst ligger jag i lä men är ändå tacksam att det är han som ger mig lite vuxenpoäng. Piggt.
Ja det här med barn ja. Jag kan inte låta bli att bli så otroligt imponerad av att det faktiskt fungerar och hur det hela fungerar. Redan i grundskolan fick man se hemska filmer på förlostningar och fint illustrerade tavlor med hur mannen och kvinnan fungerar och vad som egentligen händer då ett ägg befruktas. Men. Jag förstår faktiskt ändå inte hur det där fungerar. Ett litet liv i magen. Det är ju fan helt galet. Ligga där gro liksom. Fantastiskt är det ju såklart men en rejäl dos science fiction.

De har nyligen flyttat till en underbar lägenhet vid Midsommarkransen. En stor grönskande innergård med låsta dörrar mot trafikerade gator. Så vill ungen ut och leka är det bara att hissa ner det glada livet och låta den leka glatt. Gud så bra.
Det ska bli kul att bli farbror och det är så kul att de är inom räckhåll. Här ska det lekas. Lekas som få.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Jag vill också bli farbror! Fast vaffan. Jag skulle kunna tänka mig att nöja mig med faster eller moster också faktiskt.

Kentson sa...

Ja faster och moster skulle fanimej inte vara så tokigt det heller. Inga könsmogna syskon i farten då?

Kerstin sa...

GRATTIS - och jag är moster sedan många år tillbaka.

egoegon sa...

så typiskt bara för att vi är sjuka. hoppas det kommer en liten kudde snart. hoppas hoppas.

Kentson sa...

Kerstin: Tack, ja den är inte ute än...vad jag vet men jag tror det faktiskt är inne och försöker framkalla den nu :).

Egoegon: Ja så jäkla typiskt ju men det i helgen kanske iaf. Jäklarns vad vi kan sitta barnvakt. Ska kolla läget snart om dte åkt in än.