2007-05-10

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Fia

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

"Underliga" saker om mig:
1. Jag är rädd och känner ett stark obehag inför sugande ljud som exempelvis dammsugaren eller när dörrar öppnas på en buss.

2. Jag är inte på något sätt särskilt pedant men älskar att vika saker fint, allt från tvätt till papper som ska läggas i kuvert.

3. Jag har en fruktansvärt dålig simultanförmåga. Ett exempel var när jag glatt cyklade och plötsligt försvann min koncentrationsvärld av ett mobilsamtal. Hastigt och ovetandes trycktes min hand hård mot handbromsen. Ett akrobatiskt skådespel med tillhörande skrubbsår uppstod. Ytterligare ett exempel finns här!

4. Jag har en tendens att sova väldigt underligt. Mitt i natten kanman finna mig på rygg med ena benet i 90 graders vinkel med knät mot taket. På mitt knä finner man min andra fot med mitt andra knä som stöd mot sängen.

5. Jag älskar tops. Inte för att jag har skitiga öron på nåt sätt, för de hinner de aldrig blir, utan för att det är så otroligt skönt. En tops i örat och jag spinner som en katt.

6. Jag kan omöjligt sova med fötterna under täcket. Då kan jag med nöd och näppe andas. Inte för att jag på något sätt är klastrofobisk av mig men min mardröm vore att vakna upp bakis iklädd strumpor i en stängd sovsäck. Det har hänt en gång och kommer aldrig mer hända.

6 kommentarer:

torgnysdotter sa...

Märkligt! jag kan inte somna om jag har fötterna utanför täcket. Vilka exakta hemskheter tassarna skulle utsättas för är oklart, men jag skulle ALDRIG chansa...

Kentson sa...

Haha ja fast eftersom jag tydligen andas med fötterna också så har jag inget val.

www.marla.blogg.se sa...

Den där vikböjelsen låter suspekt. Det där med topsen kan jag förstå. Men det här med fötterna får du söka för. Hehe...

Kentson sa...

Marla: Ja du rent allmänt så är det ju nåt fel på mig...men det kan jag nog leva med faktiskt :)

www.marla.blogg.se sa...

Grattis till lägenheten! Vilken stadsdel? Det ser ju grönt ut..

Kentson sa...

Tackar! Vi trivs så man nästan skäms. 10 min till badplats och nånstans mellan Vällingby, Hässelby Gård typo. No more jäklans etta :)