2007-06-04

Ännu en trettibastare

Grattis C! Tryggt att man får med sig fler vänner över 30-strecket. I helgen var det överraskningskalas för min käre vän C. Alla kunde komma och var där. Solen sken och ett enkelt beslut tog, vi ville så klart värma upp på Mosebacke innan födelsedagsbarnet skulle anlända Stockholms central.

C hade ingen som helst aning vad som skulle befinna sig i hans hem då han oroligt klev in i en upplåst lägenhet. Det enda han hade i åtanke var att dra igång tv:n och lugnt glo på fotboll. Tji fick han. Snabbt efter sång fick han i sig spritdrinkar för att stilla chocken och skakningarna. Det det tillsammans med matchintresset försvann i rask takt. Det blev ett otroligt lyckat kalas och 30-åringen gick konstant runt med ett från öra till öra-smile. I present fick han sig en Aerobatic-tur.

Dagen efter var mindre kul till en början. Solen sken och jag låg lagom kaxig i soffan och halvsov till Discovery. En pigg E var dock duktig nog att plugga på vår soliga balkong. Efter några timmar var även jag på plats och det nalkades bakispizza. Efter denna härliga bukfylla fylldes jag även av en smula energi. Vi for till Coop och köpte ingredienserna till en invigning av vår fina mixer. Dags för smoothie. En dyr sådan då det ingick två campingstolar i receptet enligt oss.

Inga kommentarer: