2008-03-14

Helvete!

Det som inte fick hända hände. I flera dagar har jag suttit med en flashfilm till en stor internationell kund. Flashfilmen ska visas på en mässa. Viktiga grejer med deadline och skit. Idag var kunden på besök gällande ett annat jobb. Mitt flash-dokumentet var öppet och när kunden vill koppla in sin hårddisk med lite nya bilder råkade jag naturligtvis dra ut min egna externa hårddisk. Måste jag meddela att det var just där min flashfil var sparad? Joråsattejävlasamhälle.

Precis då jag drog ut min externa hårddisk hade jag inte förstått vad som egentligen hade hänt. Jag kopplade glatt i min hårddisk lite senare och satt mig glatt till rätta för att fortsätta jobba med flash-dokumentet. Det gick inte att spara eftersom originalfilen inte kunde hittas. Det var totalt omöjligt att återskapa, kopiera eller på något annat smart vis rädda filen. Knaaark!

Fy fan vilken fredag. Min arbetvecka tar dessvärre inte slut idag. Jag tackar dock gudarna och lite mig själv för att jag gjorde en kopia för ett par dagar sedan så helt från noll behöver jag inte börja...men tillräcklig. Kunde det ändå inte varit torsdag idag.

Puh. Andas andas. Jag ska börja med att googla: "Recover +data +mac +tack" sen kanske jag drar till bolaget.

4 kommentarer:

alebark sa...

Haha sån jävla oflyt hela ti'n!

Man hoppas ju på att du hann till bolaget i allafall.. behöver lugna nerverna med en kall eller ett glas rö'tjut!

Jobba fint

/alebark

Kentson sa...

Ja helt sjukt, satt både idag och igår och testade program som ska kunna hitta förlorade filer. Hittade filen flera gånger faktiskt men för trasig för att öppna...
Hann till bolaget och dte blev lite kalas med nya grannen P...och Guitarr Hero. Otroligt kul.

Anonym sa...

Oj, inte bra! Har det löst sig eller? // Ida

Kentson sa...

Ida: Jajemen, det löste sig...eller ja jag fick ju gå den hårda vägen och göra om allt som försvann men nu är dte gjort i alla fall :).