2008-06-18

Jag må jag leva

Joråsatte, 32 år. Trettiotvå år. Det är en ålder som får heta duga det och nog börjar man bli lite medelålders alltid. Jag är ju numera sambo, har Coopkort med tillhörande licens för en ShopExpress-pistol, diskmaskin, fortfarande eget företag, skägg, använder anti-saggingprodukter, blir trött utan kaffe, tål inte sprit, dricker ibland vin utan att bli full, gör backup, använder hatt, sorterar mina sopor, har blivit fadder, har varit på 40-årskalas, städar regelbundet, betalar tv-licens, betalat skatt, har läst sagor och älskar Discovery. Bara för att nämna några. Listan är oändlig.

Efter tolvslaget i natt kom en leendes, sjungandes och skuttandes E in i sovrummet med presenter. Älskade E hade varit så in i vassen fantastisk att hon köpt biljetter till Emmylou Harris på Cirkus. Sittplats som sig bör för en gammal man. Ska ska bli så otroligt kul!

I morse gav jag mig själv en sovmorgon och tillät ingen stress. På väg till kontoret hoppade jag av vid S:t Eriksplan och tog en skön promenad mot Odenplan. Stannade till vid Salinos, beställde en födelsedagsfrukost och satt mig ute i solen. En bra start och om några timmar blir det till att äta indiskt med E. Gud så gott.


Emmylou Harris ”All My Tears”

8 kommentarer:

egon sa...

JA MÅ DU LEVA!! PUSS

torgnysdotter sa...

jag blir lite rädd men förtjust! Ja, må du leva! Du är faktiskt bland det bästa som drabbat mig, piff. Kram.

Kentson sa...

Egon: Tack älsk!

Torgnysdotter: Rädd och förtjust var en bra beskrivning :) tack Puff!

Linda sa...

GRATTIS igen! Vi ses ikväll. :)

Kentson sa...

Taaack igen! I kväll blir det bullar, öl och fotboll!

alebark sa...

Grattis här me då mannen. Ses imorrn eller senast fredag!

Kentson sa...

Alebark: Tack du!

my sa...

Ja, grattis som bara den! Ha en bra midsommar också.