2008-10-28

Vård av sig själv

Sjuk (läs: väldigt nära döden), trött och jävligt rastlös. Hemsk kombination. Vaknade med ond hals innan E i morse och kunde inte somna om. E, affärskvinnan, fick sig en välbehövd take away-latte. När hon var ivägvinkad och redo för en kommunal åktur spatserade jag rastlöst och på måfå omkring i lägenheten. Vilsen och nära döden.

Jag mailade lite kunder och jobbade lite. Lite. Efter många om och men begav jag mig faktiskt ut. Med mössa och halsduk cyklade jag till affären för inköp av lattemjölk och honung. Av en slump råkade jag dessutom få med mig ett fyrpack mazariner. Mitt undermedvetna måste ha agerat. Alla mår bättre av mazariner.

Väl hemma igen tvingade jag ner mig i soffan. Min kropp behövde vila. Zappade glatt och fick lära mig hur en hockeypuck blir till plus att killen på Extrem Överlevnad överlevde. Som fan. Hela tiden. Jobbig jävel.

Just nu äter jag jag fantastiskt god lunch och kämpar för att hålla ögonen öppna och min rastlösa kropp i schack. Ska snart se klart Sabotage av Hitchcock tillsammans med en kopp te och förhoppningsvis lyckas jag somna lite sen.

4 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

när du har slutat smitta kan jag komma på latte och rymdkatt.

Kentson sa...

Fy fan så trevligt. Done deal.

my sa...

Sjuka män är inte att leka med. Ni blir ju ofta så himla sjuka (blink, blink och illa dold ironi). Men, du... du måste verkligen vara den enda lattenarkoman jag känner! Kanske funkar det med sådana där bruna halstabletter (i påse, kommer inte ihåg namnet) uppblandat med bara varm mjölk, och en aning kaffe?
Nåväl, hoppas att du har friskat på dig nu.

Kentson sa...

Nä du det ska gudarna veta, E har inte haft det lätt inte så i kväll var hon tvungen att ta sig ut och dricka öl :).
Hela svenska folket dricker ju kaffe som galningar och ändå nöjer sig alla med blaskigt Gevalia eller nåt. Konsigt men så är vi ju ett "Stor stark öl"-land också. Enklast så kanske. :)

Börjar kvickna till nu faktiskt och ska ta min en whiskey.