2007-01-22

Snart nytt kontor!


Jag är ett as. Inget skrivande hinns med men jag vill. Vill vill vill. Skriva är kul men vill för den sakens skull inte säga att jag är särskilt duktig. Det skiter jag i.Kan jag inte få lite mer tid? Det krävs lite ro för skrift. En ro som nyttjas till andra lugnare aktiviteter för att varva ner från jobb och annat. Förutom att jag och E fortfarande är lyckliga över vår nya lägenhet som blir våran i början av maj så har annat kul hänt. Snart nalkas kontorsbyte. Tillsammans med bror och hans kollega flyttar jag till en liten lokal på Odenplan. Odenplan som gillas och det kommer säkerligen drickas några öl på Tranan framöver. Piggt! Bror med kollega har sagt upp sig för att köra helhjärtat med deras egna företag och planen är att även jag ska bli en del av familjen. Men de ska få komma igång och kolla läget först. Nästa torsdag blir det inflyttning och igår härjade vi runt på IKEA. Det kommer att bli så bra. Bra så in i vassen.

För ett tag sedan fick jag ett intressant och givande uppdrag. En rikstäckande annonskampanj och idéskissen blir tema sushi eller något åt det japanska stuket. Företaget är relativt stort och konkurrerar med bland annat Volvo inom båtmotorbranschen. Har anlitat underbara E för hjälp med texterna och det är kul att sitta och spåna på idéer. Hon är duktig hon.
"Little J" växer och frodas och han börjar bli en pigg tjockis. Så söt, så söt. Jag funderar på att göra en "Farbror Kentson"-blogg. Kan vara kul att dokumentera, allra helst då han börjar bli större och kan åka Gocart, spela TV-spel eller flörta med tjejerna på dagis. Jag har många tips och råd att ge.

4 kommentarer:

T-bird sa...

Spännande, är det ett företag inom grafisk form/kommunikation ni skall dra igång? Själv kommer jag också att säga upp mig, har också nya projekt i "pipen"....

Peace
/T

Kentson sa...

Precis grafisk form för print och webb, jag kommer köra mitt ett tag till men samarbeta med brollan så får vi se när sammanslagningen blir av.
Härligt, klart du ska säga upp dig :) ska du starta eget du med?

T-bird sa...

Njaa, jag har kört eget vid sidan om sedan 1996 (kolla www.dunder.se)... Mitt nya projekt gäller en fast anställning... Vill inte säga mer än innan allt är klart ;-) Ill keep in touch...

/T

Kentson sa...

Alright, ungefär som jag då. Fast jag körde eget på allvar runt 2000 då jag var med och startade ett AB som tyvärr konkade efter 2 år så då körde jag på själv i stället vilket jag gjort i hm...ja ganska precis 4 år blir det nog.
Har varit in på sidan faktiskt och det vore kul och se din portfolio.
Okej, du får medd. sen om/när du fårr dte nya jobbet och berätta mer. Lycka till!