2006-12-29

Åter till storstadspuls

Tillbaka i Stockholm igen. Med blandade känslor. Visst, man gillar ju den här staden men alla hemska mellandagsreamänniskor får en att längta till landet igen. Men min jul var väldigt bra. Slappade som få, lagade mat och åt mig fet. Som sig bör. I år var det bara jag, lillebror och pappan som firade denna kristna högtid. Det kristna temat förde vi åt sidan och vi passade på att bete oss och leva lite som ungkarlar. En ny tradition infördes, tillägnad denna snölösa jul, nämligen White Russians till julklappsutdelningen. Dessvärre var det inte det enda som dracks så det blev en festlig jul. Kul! På juldagen åkte jag vidare till E:s föräldrar där vi fortsatte ta det lugnt innan färd med fullpackad bil tillbaka till Stockholm. Som en extra julbonus låg vårt hyreskontrakt i hallen då vi konkade oss in. Det är nu påskrivet och postat. Nu kan vi andas ut på riktigt och bara vänta till maj månad. Så jag längtar!

Här kommer ett litet urval julklappar:

Återkomsten
En otroligt vacker och bra film
(från E)
Elvis: A Celeberation
Elvis liv i bilder
(från E)

Banksy: Wall and Piece
Street Art, otroligt bra
(från E)

Pluxus: Solid State
Svenskt electroband, jäkligt skön skiva
(från lilleminstabror)


The Office: Season 1 & 2
Brilljant brittisk humor man inte får missa
(från pappa)

Stanley Kubrick: Collection
Gillas, filmer man vill se igen
(från pappa)
Sedan fick jag en massa annat fint så som vinkaraff, jättefina koppar av E:s föräldrar, strumpor, kalsonger, bäddset, glas, receptbok, handdukar, lampor, vin, whiskey med mera. Tydligen har jag skött mig i år och dessutom var jag tomte i år.

6 kommentarer:

jossan sa...

jag visste inte att det var så skönt att vara ifrån sthlm. men när jag i onsdags kom tillbaka från "landet" så kom jag på mig själv att jag inte skanat staden ett skit. men visst, krogkvällarna i sthlm..det slår landsbygden.

Kentson sa...

Ja du ser, jag är ju dessutom född lantis så jag behöver ju det till till och från men visst Stockholms krogliv kan ju ingen annan stad slå.

marla sa...

Nu vill vi läsa om samboliv. Plus och minus?

kram

Kentson sa...

Marla: Hehe inflytt är inte förrän i början av maj så jag får helt enkelt återkomma med det.

Buster sa...

Glöm int The Office Julspecialen!

Kentson sa...

Buster: Den fanns med tack och lov. Otroligt kul! Kolla även genom allt extramaterial - lysande!