2008-05-20

En god morgon

I morse vaknade jag på tok för tidigt och kunde omöjligt somna om. Till slut gav jag upp och gjorde mig i ordning för en ny arbetsdag. Med solsken i blick piggnade jag snabbt till och var på oförskämt bra humör.

På den senaste tiden har jag haft beach 2008 i bakhuvudet vilket lätt till en sockerfri månad (typ) i kombination med så mycket pensionärspromenader som möjligt. På morgnarna brukar jag exempelvis hoppa av vid Fridhemsplan för att sedan ta en rask promenad till kontoret på Odenplan. En riktigt bra start på dagen faktiskt.

I och med dessa vuxna aktiviteter har jag funnit lite sköna hak på vägen, bland annat ”Salinos”. En skön liten espressobar med en lagom social stämning. Bara ett stenkast från Odenplan. Idag fick det bli en lyxfrukost; en stor latte, ost- och skinkmacka och en grekisk yoghurt med valnötter och honung. Fantastiskt gott. Promenaden innan min lilla morgonsittning gjorde mig kreativ så tillsammans med frukost skapades även till en logotyp för ett kommande rockband. Allt detta INNAN klockan 08:00. Glatt men lite läskigt.

2 kommentarer:

Linda sa...

Fascinerande tycker jag. Måste börja hoppa av några stationer tidigare jag med. Hellre det än att komma hem och sedan bege sig ut igen. :) Jag vet, jag är bekväm av mig.

Kentson sa...

Ja nu ska jag försöka ta lite andra vägar och omvägar också hade jag tänkt. Ett äkta hak öppnar ju kl. 07 känns det som och det är inte så gott om dem vill jag lova. För övrigt är bekväm är en väldigt bra egenskap.