2008-05-05

Tjockis

Eftersom jag gott och blivit lite av en tjockis och inte känner mig helt nöjd med det så ska jag försöka göra någonting åt det. Inga sötsaker denna månad är i alla fall en början och ett försök att avlägsna min något runda mage. Plussa på med lite pensionärspromenader och kanske till och med löpning så ska det nog lösa sig på sikt det här.

Vid mina tillfällen då jag är sugen på att sitta i solen och bli serverad restaurangmat så får det hellre bli nyttigt än billigt. Jag har minsann hittat ett riktigt bra ställe alldeles nära kontoret. Lite dyrare men nyttigt: Soul Food vid Odenplan, ett lätt tips!

5 kommentarer:

torgnysdotter sa...

...och så har vi ju gi-boden här på upplandsgatan. Som även serverar nyttig alkohol.
Eeeeh...?

Kentson sa...

Ah men just ja...då kan man ju till och med fyllna till med gott samvete då eller?
Vad hette det där andra stället som vi var på en gång, något veggohak.

torgnysdotter sa...

Organic Green. Bäst i e-stada!

Kentson sa...

Ah så hette det ja, jäkligt bra ställe faktiskt.

Anonym sa...

Haha! Kul att du fått gubb-fläsk. Kom precis själv in efter en långprommis o är rejält trött... av en promenad! Det känns sådär... Här hemma är "soulfood" allt annat än hälsokost; pasta med smör o riven ost! Det lunchar vi på ibland när kidsen sover middag!!! Är fortfarande sugen på bilder av tänderna. Särskilt före-bilder såklart! Det låter ju hur roligt som helst att du haft tandberg!!!// Ida