2009-06-16

Inför New York 3

En fantastiskt videoinstallation för Standard Hotels hissar i New York City som låter dig färdas från helvete till himmel. Det känns nästan värt ett litet hissbesök trots att vi inte ska bo på hotellet.

Civilization by Marco Brambilla from CRUSH on Vimeo.

4 kommentarer:

egon sa...

alltså, min dator är för seg för att kolla på det där. men låter cooolt. kollade faktiskt på det hotellet som boende för oss, men det är sjukt hypat och BAJSDYRT även med min rabatt. annars hade vi bott där. bara så du vet. puss!

Kentson sa...

Jag får visa på min racerdator sen :). Hypade hotell känns alltid oekonomiskt man...tur kanske att vi inte hamnade där för då hade jag säkert åkt hiss hela dagarna. Ett glas rött till sen åker jag hem. Puss!

Kaaja sa...

haha Skulle precis skriva att jag inte hade kunnat bo där för att jag hade åkt hissen hela dagen för att säkert få med alla detaljer. Sen hade jag grubblat hela semstern över men som bestämt vad som hamnat i himmel eller helvete och varför.

Men häftigt var det ju verkligen. Jag såg i MTV cribbs för nått år sedan att Tomme Lee hade en hiss med målning som gick från helvetet till himlen. Undrar om de stulit idén därifrån...

Kentson sa...

Haha ja man skulle helt klart ha lite svårt att stiga ur hiisjäkeln :).

Det vore ju fantastiskt att något sådant här vackert skulle ha kommit ifrån Tommy Lee :) det är ju nästan så man hoppas.