2008-01-14

Kaffe, data och sen då?

Jag vaknade ett par tre gånger i natt och det första jag tänkte på var snus. Fan då, inte trodde jag att det skulle bli en sådan hård start på mitt nya liv. Trots allt så sov ganska gott och kände mig utsövd när jag vaknade. Jag åt lite frukost och drog iväg till kontoret. Så här långt var allt under kontroll men när jag sedvanligt gled in på Coffeehouse by George så gasade suget igång. Väl uppe på kontoret då latten, så där vardagslyxigtextravarm,  stod fint bredvid mitt tangentbord och datorn startades upp så försvann meningen med livet. Morgonlatte, datorn på, kolla mail och kalender men sen då? Något väldigt viktigt fattas. Kan jag få något under läppen eller!? Jag vill liksom ut och gå eller vad vill jag? Äta? Leta efter tandpetare kanske? Eller vad ska jag nu göra för att kunna starta min dag? Jag chansar på att tuggummi, ett tips från sluta snusa-proffset E. Jag kilar. Häj!

6 kommentarer:

egon sa...

starka tuggummin, någon form av mint, som bränner lite när du tjongar upp dem under läppen där snusen skulle ha varit. frukt, nötter osv. tänk på att varje nikotinsug bara håller i sig max en halv minut! PUSS.

Kentson sa...

Ok, max en halv minut, max en halv minut, max en halv minut, starka tuggummin, frukt och grejer. Tack, puss!

Linda sa...

Kämpa, kämpa, du är bra! Snus är ändå inge kul att ha! En liten ramsa tillägnad dig (jag använde all min fantasi...)

Kentson sa...

Haha tack, den ska jag memorera och upprepa vid jobbiga stunder. Typ jämt.

torgnysdotter sa...

olle brukar halvhjärtat använda sig av niko-fritt snus. Kan det funka? Då har du ju iaf ritualen. Typ.

Jag vet också att my har nåt slags sluta-din-last-bok som enligt ryktet skall vara magisk.

Kentson sa...

Ja det är fanimej inte så tokigt alls och har köpt en sån dosa i nödfall eftersom jag gärna vänjer av mig med att ha något under läppen....vill ju helst inte slava under själva ritualen heller men men man får väl se :)