2008-01-18

Morgonkvitter

Fortfarande ingen snus och det går förvånansvärt bra förutom lite komplikationer. Idag hände något jag trodde var omöjligt. Jag vaknade innan E. Där låg jag med öppna ögon och tänkte på snus. Att en åtminstone gissningsvis hög och lycklig människa satt i skogen och kvittrade, skrattade och skrek av lycka gjorde ju inte saken bättre. Jag klev upp och fick återigen användning för kikaren jag fått av pappa men utan resultat. Den skyhöga människa hördes enbart och jag hoppas det inte enbart var i mitt huvud. Efter en tid la han av, dog eller drog och i stället roade jag mig att ordna lite frukost till mig och E. E blev givetvis något chockad av att inte ha en koma-nisse liggande där då morgonklockan ringer. Hon blev dock nöjd med frukosten.
Idag har jag skrivit två offerter, haft ett telefonmöte och ett vanligt möte. Några koppar kaffe har inmundigats, en E-lagad matlåda samt och jobbat-på-bra-bulle. Som grädde på moset flyr vi fältet mot skogen i kväll dock med dator och jobbiga deadlines men lite miljöombyte gör mig förhoppningsvis kreativ och duktig.


Apropå fågelkvitter så är ju detta en riktigt rolig idé:
Miljonprojekt för fåglar
Kulturhusets tak finns 768 bostäder och en lekplats för fåglar. Syftet med Eric Ericsons projekt är att samhällsanpassa fåglar.
Idag flyger fåglar omkring planlöst och fritt vilket är mycket beklagligt. Så länge fåglar är fria kan inte fåglarna samhällsanpassas och ta del av det moderna samhället.


6 kommentarer:

Linda sa...

Jag hatar stadsfåglar. Ge dem inga bostäder. Ge MIG en nätt fyra på Kulturhusets tak istället. Ja, jag tycker verkligen att det var en bättre idé.

Ha en skön helg!

Kentson sa...

Haha ja en rolig idé behöver ju inte vara bra...mhm men ska de ändå härja runt i stan kan man ju kanske lära dem lite cityhyfs. Så som: "bajsa för fan på inte fritt hur som helst, det finns offentliga toaletter", "Flaxa lugnt, du kan peta någon i ögonen" eller "spatsera inte runt om om du äger stan, gå på övergångsställerna när det är grön gubbe".

Ja du ser, de har mycket att lära..om de nu inte kan bo i skogen som alla andra normala fåglar.

torgnysdotter sa...

en fin sak med nikotinstoppet är att det tycks verka som blogg-generator. Jäklar i min lilla låda, varu bloggar! Jag e glad.

- Samhällsanpassa fåglar? Att ingen tänkt på det tidigare. Hoppas någon fick riktigt bra betalt för den idén. Jag ska ringa runt och höra mig för om någon vill pröjsa för att jag samhällsanpassar något. Vad som helst...katter, pengar, ekorrar eller människor för den delen.

my sa...

Oj! Jag ska också sluta snusa... när jag läst klart boken "Äntligen ickerökare" (Allen Carr). Den ska tydligen hjälpa även snusare. Nickokickare alltså. Du är, enligt boken: asduktig som klarar det med "viljeansträngningsmetoden". Heja Kentson!

Kentson sa...

Torgnysdotter: Haha ja man har ju blivit lite mer aktiv rent generellt nu så man får väl passa på :).

Jag fick det bekräftat igen nu på morgonen att man bör samhällsanpassa fåglar för det satt en liten pipig jävel och upprepade samma sak om och om igen. Man lackar ju ur.

My: "Viljeansträngningsmetoden", det låter ju riktigt bra faktiskt och jag ska nog komma ihåg boken om det här skiter sig men annars ska jag klara det här på egen hand. Inbillar mig att jag kommer vara som stoltast då :)

my sa...

But, well of course!