2008-01-15

Lite lugnare

Fortfarande nikotinfri och idag känns det lite bättre. Inte alls samma ångest när morgonlatten rann ner men igår var en väldigt konstig och en ganska jobbig dag. Det blev två promenader som jag tror var ett försök i en flykt från mig själv. Två stora latte och två koppar kaffe slank ner. En hel påse tuggummin tog slut på några timmar och min effektivitet sjönk rejält.
Efter lunch, då glädjen att stoppa in en snus är skyhög, kom en kund på besök. I väntan på att min kollega skulle komma och ta mötet fick jag sitta och underhålla vår käre kund i några minuter. Några långa minuter. Kunden var trevlig, lättsam och pratsam. Dessvärre var min hjärna full av snus och jag förstod faktiskt inte alls vad han pratade om. Efter en liten stund av affärsprat blev jag yr och kunde varken fästa blicka eller sitta still. Min kollega stegade sedan genom dörren och jag flydde ut för att ta dagens andra promenad samt boka in öl till idag. Här ska härdas ordentligt.

4 kommentarer:

torgnysdotter sa...

hahaha! Så där känner jag ofta. Trots totalt nikotin-oberoende. Fatta vad jobbigt att vara jag!?

egon sa...

du är så duktig!! tänk BERLIN.

Anonym sa...

Härligt jobbat!!!! Men faktum är väl att livet aldrig blir sig likt (läs roligt) post nikotin. Har inte ciggat sen augusti 2004 o tycker än idag att det är helt överreklamerat att dricka alkohol när jag ändå inte får röka. Det är liksom inte kul att pimpla vin utan cig. De tu kompletterar varandra på tok för bra! Men alldeles säkert är det annorlunda med snus o du går alldeles säkert en vacker o giftfri vår till mötes, i glädjens, hälsans o harmonins tecken. KRAM // Ida

Kentson sa...

Torgnysdotter: Hahaha...hm ja dte kanske jag med kommer fortsätta vara.

Egon: Jaaa Beerliiin! Fy fan så bra det kommer bli!

Ida: Ha, jo dte är fan lite sant men det går ju över. Det där med rökande i kombination med drickandet var ju faktiskt rätt jobbigt i början även fast man kunde trycka upp en snus men men. Drack öl igår och fick ta mig en nikotinfri snus.