2009-07-01

Svar till SL

Hej och tack för svar. Även om ett väldigt sent sådant. Dessvärre förvånar det mig och gör mig oroad att efter en sådan händelse och efter att det gått tre månader få det svar som jag fick.

Vanligtvis brukar jag, tyvärr, inte ta mig tid eller energi att engagera mig till denna grad men då jag insåg hur pass allvarligt det hela hade kunnat bli så kände jag mig tvungen att rapportera och informera. Jag ville få ett ordentligt svar, en förklaring och förhoppningsvis få er (SL) att se allvaret i händelsen.

För ett ge några exempel
1. Om jag inte hade haft någon mobiltelefon, då hade det inte ens varit en prioriteringsfråga utan ett hopp om tur att ingen skulle komma till skada. Skulle jag tvingats klättra över stängslet eller skulle jag blivit ersättningsskyldig om jag krossat en ruta för att komma ut?

2. Vad hade hänt om jag var en lättklädd berusad ung tjej...utan mobiltelefon...och med en okänd icke tillförlitlig person på stationen i mörkret?

3. Vad hade hänt om jag var en dumdristig packad 17-åring som inte hade haft ro att invänta väktare utan begett mig ut på spåret eller börjat klättra över stängslet?

Inväntar ett utförligare svar (gärna inom tre månader….)

/ Kentson

2 kommentarer:

e r i k a sa...

Påpeka att du om inte annat kunde ha frusit ihjäl! Vad hade du gjort om du var 85 år gammal eller haft ett spädbarn med dig?

Kentson sa...

Ja du ser, listan kan göras lång...men det är ju egentligen deras jobb. Får väl se om jag får ett svar under hösten då kanske...