2009-10-08

Stegräknare (mobilblogg)


Dags för morgonpromenad igen vilket jag varit ganska ihärdig med denna vecka. Tryggt. Idag är skillnaden att jag har en ny och fin stegräknare vilket känns betydligt mycket roligare. Tack snälla E, precis vad jag behövde.

11 kommentarer:

egon sa...

Vassegoooooooo! Hur många steg blev det?

Kentson sa...

Hur bra present osm helst, jag behöver ju sånt här. Lite tävling och utmaning liksom...taaack!
Det var mindre än jag hade hoppats, min morgonpromenad var på ungefär 3200 steg, får förlänga rutten tror jag visst eller ta den på hemvägen med.

egon sa...

Ok, men kör vägen hem + att du tar en liten lunchpromenad så kanske du kommer upp i vettig siffra iaf?

Linda sa...

vettig siffra är 10 000 steg. det kommer jag upp i genom att köra Vällis fram och tillbaka + kortis på lunchen. stegräknaren du nu äger är den bästa. vårda den väl (den gillar steg). :)

Kentson sa...

Fan så bra! Jag gissade nästan att våra morgonsträckor skulle vara ungefär lika långa men din är nog fanimej lite längre. Ska ev. utöka med en station och försöka gå hem varje dag med...och på lunchen :)

Linda sa...

Det är så skönt!

Kentson sa...

Riktigt skönt, allra helst på mornarna!

Beatrix Vnunk sa...

Litet steg för Kentson. Stort steg för vuxenskapet:D

Kentson sa...

Japp :)

It´s all about me sa...

Så skönt med morgonpromenad, jag går alltid till och från jobbet och det blir ca 8500 steg sammanlagt extra per dag! Att gå är helt klart underskattat.

Kentson sa...

Det är sjukt skönt att gå, man kommer igång med både morgonkropp och hjärna :). Det är det enda som funkar motionsmässigt för mig...just nu i alla fall. Idag hade jag gått över 5000 när jag kom till kontoret, skönt :)