2009-02-17

E-postkonversation

Via ny kollega har jag funnit en person med delat intresse. Tryggt! Nedan redovisas nördig e-postkonversation.

M:
Tjena! Jag ska till Järfälla idag och lämna tillbaka en laserkoliminator  för teleskopet. Kom att tänka på att du bor i närheten och fick idén att om du vill så kan jag ta med dig så du får kika lite i teleskopet. Jag tänkte ändå göra det ikväll eftersom det ska bli stjärnklart (men man vet ju aldrig).

Kentson:
Tjena! Ja men du, det var ju rysligt omtänksamt tycker jag och det hade varit förbannat kul men jag ska ut och käka och inmundiga rödtjut i kväll så tyvärr har jag ingen möjlighet. Så typiskt. Tack ändå!

M:
Aah, det låter förträffligt trevligt det med! Men vi tar det en annan gång. Ta med dig varma kläder till jobbet när du ser att det ska vara stjärnklart så gör vi det en annan dag!

Kentson:
Ja men visst kommer det bli det! Ska se till att leta upp min gamla slalomutstyrsel och lagra i källaren här hos företaget :)

M:
I helgen hade jag dubbla långkallingar (fleece), polo, kofta, fleecetröja, yllestrumpor, polarjacka, skidhandskar, tjock mössa och en termos te.

Kentson:
Hahaha fy fan så trevlig men jag skulle ju föredra en termos med whiskey eller så brukar ju Jäger vanligvis fungera i skidbacken. Jag har ju en lågprisfriluftsbutik nära hemmet så man får ju knalla in och kolla läget där för framtida behov då kanske.

3 kommentarer:

egon sa...

den här nyfunna vänskapen kommer att få rymd-nörden i dig att blomstra som aldrig förr. det är du värd! :)

Kentson sa...

Haha, jag tror du har helt rätt faktiskt. Jag älskar dessutom nörderier!

TORGNYSDOTTER sa...

Men gå å ät med er!
//avundsjuk utan rödvin - med sjuk man