2008-02-08

Papper och penna


Dator och programvara i all ära men inget kan fanimej klå penna och papper men ändå använder jag det på tok för lite. Många gånger har jag lovat mig själv att vid nästa designprojekt ska jag sätta mig på ett fik med inspirationböcker, pennor och papper. Med detta miljöombyte ska jag inspireras av människor som glider förbi, njuta av en god latte tillsammans med cirka tre stycken mazariner.

Vid de tillfällen jag faktiskt tagit mig an detta så har det bara varit till fördel. Problemet är dock att jag fortfarande anser mig själv enbart jobba då jag sitter vid dator vilket såklart är helt fel. Arbete knallar ju runt i hjärnan och ett bra exempel var igår natt. E hade grävt sig ner i sängen och somnat. Jag smög försiktigt ner bredvid, tände sänglampan och började runda av arbetsdagen med nya Cap&Design. Kanske inte helt smart. I stället för att bli trött blir jag kreativ. Beslutade mig för att släcka och ge mig själv sömn.
Tankarna fortsatte och helt plötsligt hade jag ett kommande jobb uppskissat i huvudet. Försökte släppa det hela men kom sedan på att det där kommer jag aldrig minnas efter lite sömn. Studsade upp och hörde E gny något, hon är förbannat söt när hon sover by the way. Fram med penna, papper och så satt jag där med nattlampa i kalsonger (och skägg) och skissade. Det såg fan bra ut idag med. Penna och papper. Det är grejer det.

Nu ska jag packa och förbereda mig för att träff med en sprittny liten jäkeln. E:s brorson. Det ska bli kul och väldigt skönt att åka buss och bara ta det lugnt. Häddå!

1 kommentar:

torgnysdotter sa...

papper och penna är underskattat! Och skägg. Helt rätt!