2008-02-14

Uppe med tuppen

För tillfället finns hur mycket som helst att göra på kontoret och jag känner att jag hela tiden ligger lite efter. Efter ett tag tappar man den kreativa gnistan då man försöker jonglera runt på tre, fyra...ja kanske sju projekt samtidigt. Självklart är det många roliga och givande projekt men i ett kreativt yrke kan man inte bara mala på.

Det blev dags för ett taktikbyte. Tidigare försökte jag sova ut och vara inne på kontoret vid nio, halv tio. Jag jobbade intensivt i cirka åtta timmar för att sedan åka hem tillsammans med E. Väl hemma lagade vi mat och åt tillsammans innan jag satt mig vid dator för att riva av några timmar igen. Sena kvällar och trötta morgnar. Efter en tid så var det inte så givande längre och jag fick inte chansen att koppla bort allt jobb och ladda om.

Planen och experimentet blev i stället att utnyttja morgnarna. Inte helt lätt för att morgontrött människa som jag. Men efter att nu varit på kontoret prick klockan 07 varje morgon denna vecka så känner jag en otrolig skillnad. Jag är kreativ, effektiv och faktiskt mycket piggare och somnar så otroligt gott varje kväll. Det jag trodde skulle bli en engångsföreteelse blir en succé. Faktiskt. Jobbar jag till kl. 17 så har jag jobbat 10 timmar och kan då köra lite till om det behövs. Väl hemma kan jag koppla bort allt vad jobb heter och bara ha det bra med E.

E har nu fått ta över min tidigare lyx att får sova vidare då jag klivit upp. Lagom på kontoret med latte i min hand och en tepåse under läppen kan jag pigg som få ringa och kolla så E tagit sig upp.

Nu ska jag fortsätta jobba för i morgon blir det Berlin! Fy fan så trevligt det ska bli.

3 kommentarer:

egon sa...

du är så duktig!

Linda sa...

verkligen fantastiskt bra jobbat. och ha det underbart i berlin!

Kentson sa...

Egon: Ja det är jag faktiskt :)

Linda: Det är så fantastiskt långt ifrån mig att gå upp så tidigt men dte funkar ju :). Vi kommer ha det så jäkla bra!