2008-09-11

Abstinens

Mig kollega har varit sjuk denna vecka så jag passade på att jobba hemifrån med lyxen av egengjord latte. Varje morgon. Vanligtvis har jag regeln att inte svara i telefon förrän jag fick i mig mitt morgonkoffein men idag gjorde jag ett undantag. Damnit. Fick en mindre uppdrag behövde utföras akut. När allt var klart var jag i ett väldigt starkt behov av koffein och begav mig smått skakandes till min käre vän kaffekvarnen. Den var tom. Satanigatanjäklar.
Jag som vanligtvis inte ens pratar med folk innan koffein måste alltså nu cykla till enorma Coop Forum. I regnet! Bland folk. Men men, är man knarkare så är man. Dags att bege sig då. Jävla samhälle...

5 kommentarer:

Linda sa...

jag gillar det nya utseendet. skarpt.

Kentson sa...

Tack! Jag slet som få, inte helt enkelt att förstå.

torgnysdotter sa...

jag med. Gillar utseendet alltså. Skitsnyggt. Inte ens med livlig fantasi kan jag komma på hur du gjorde.

Ska du inte börja kontorsjobba snart så vi kan ta en frukostlatte på odenplan? Eller ska jag behöva ta mig ut till förorten!?

Kentson sa...

Torgnysdotter: Tack! Lite trx, lite latte och massa envishet vettu :).

Jomentamefan, nästa vcka då ska jag fan vara på plats igen och då tar vi en riktigt lång och tidig frukost...hm men annars får du allt komma till förorten och jobba hemma hos oss en dag...och kanske dricka vin efter klockan...hm ja 11.

torgnysdotter sa...

jag tar semester nästa vecka. Därefter: vin och latte i vilken ordning som helst!