2008-09-22

Finansministern


Mitt intresse för politik har i ärlighetens namn aldrig varit speciellt stort men det har sakta men säkert växt till sig. Jag kan dessutom erkänna att jag inte är något större fan av moderaterna och överlag inte stormförtjust i dagens svenska politiker men borde de inte ha lite koll? Jag menar, hur i h ska jag kunna ha förtroende av vår käre finansminister Anders Borg med hästsvans och örhänge? Det går inte. Jag hör inte vad han säger. Man ser inte skogen för alla träden. Jag säger det ofunka eller har jag missat något? Är han het som få?

9 kommentarer:

Linda sa...

han är långt ifrån het. men ska väl få lite kredd för att han inte bryr sig? eller?

Kentson sa...

Vettefan alltså, som politiker måste man bry sig lite om hur man uppfattas tycker jag. Han är för mycket på låtsas likosm :)

torgnysdotter sa...

jag håller med på varenda punkt, men jag är nog inte representativ för någon bred massa.

Om du vill bli ytterligare förundrad:
http://vardagsrysare.blogspot.com/2008/03/det-gr-inte-att-sluta-skratta-t-det-hr.html

Varning för sekundärskam.

torgnysdotter sa...

...men vänta nu! Vi tycker inte att han ser hemsk ut för att han har långt hår och örhänge va? Det är väl för att håret är tunt, han är för rund i ansiktet och att stilarna kraschar...? Väl?
I princip är jag FÖR ministrar med långt hår och trasiga jeans, men det måste vara väl utfört.

Kentson sa...

Torgnysdotter 1: Haha riktigt roligt film...en sån pajas :).

Torgnysdotter 2: Han försöker ju liksom vara något mellanting karl´n. Kostym, slips och rock i kombination med örhänge och hästsvans...någon jävla ordning får det vara :). Jag kom även på igår att dte värsta är ju inte att ha har hästsvans och örhänge för att ha inte bryr sig så värst är ju att han faktiskt försöker någonting och att han säkert är fåfäng med sitt hår och putsar säkert örhängen när han ska på möte...nja då blir det hela en smula fel.

TORGNYSDOTTER sa...

jamenprecis. Det är det jag menar också. Det är inte väl utfört helt enkelt.
Dessutom är håret flottigt. Det är skitäckligt.

Aa. Den där filmen gör mig...STUM.

Kentson sa...

Exakt, inget halvdant inte...fast för mig är hästsvans och örhänge som finansminister inte så förtroendeingivande. Ska bara styra och ställa så får man ju befinna sig i tiden liksom.

TORGNYSDOTTER sa...

tiden? Vad var tiden för det där? Knappt ens 88, va?

Kentson sa...

Ja du inte efter 88...det är ju hemskt det här.