2009-03-26

Förena nytta med nöje (mobilblogg)


Bara för att skylla på något beslöt jag mig för att fira ett nytt webbprojekt med att påbörja det hela med en gång. På en bar. Med penna och papper. Och öl. Det är en släng av leva livet för mig. Det lilla livet. Det riktiga. Snart hemfärd för dokumentär med Fritzl samt ett träningspass för ögonen.

5 kommentarer:

It´s all about me sa...

Det blev visst utsvävande snack i min blogg mellan oss om "Leva livet"... :) Och här har vi ett bra exempel: för dig är det en stor njutning att ta en öl kanske, då känner du att du lever livet. För mig är "dricka gott" ALDRIG öl och har aldrig varit, jag mår inte bra av det och jag tycker det smakar gammal möglig jäst, hehe! (förutom argentinsk billig öl, typ). Alla har olika preferenser gällande vad som är att Leva Livet. H-saken är att vi mår bra och njuter! Jag njuter av livet varje dag, till och med på måndagar! :)

Kentson sa...

En god öl (ale för böveln :)) är eller åtminstone kan vara en fin liten njutning. Lite vardagslyx helt enkelt :). Jag tycker allt det låter toppen och galant att du njuter av livet varje dag. Det är nog inte helt vanligt faktiskt.

egon sa...

Jag har aldrig träffat någon större livsnjutare än dig, fina fina K. Puss! :)

It´s all about me sa...

Jag vet, jag känner mig lite misfit ofta, hehe, men jag njuter av de små sakerna - det är ju vardagen som upptar den största delen av livet...och jag har gått igenom så mycket jobbiga saker att jag kan njuta av varje dag nu! :) Lite som att man måste ha varit väldigt sjuk för att inte ta friskheten för givet.

Enjoy your ale! :)

Kentson sa...

Egon: Sånt blir man ju bara lycklig av att höra :) men jag klappar ju ihop jag med då och då...men då är ju du där.

IAAM: Som min gamle högskolelärare sa "Det som inte dödar härdar" :). Lite skit ska man ha för att piggna till här i livet.