2009-03-10

Vilse

Av någon outgrundlig anledning dök sommaren upp i mitt huvud i helgen och jag begav mig genast ut och motionspromenerade. Två gånger. Under min första promenad (läs för böveln powerwalk) gick allt enligt planerna och jag höll mig till de områden jag har koll på.
Omgång två blev lite mer living on the edge då jag vek av på nya gator vilket gav oanade äventyr. Mitt i ovädret bestående av snöblandat regn fann jag mitt och E:s eventuellt framtida radhus- och villaområde. I virrvarret av förtjusning gick jag dock vilse. Ensam, blöt och förvirrad a la uteliggare lullade jag längs gator och vägar utan att egentligen veta om jag var på väg åt rätt håll. Tillslut borstade jag av mig skammen och ringde E som snällt fick lotsa mig rätt. Vad skulle jag göra utan E?

3 kommentarer:

yttermyr sa...

Starkt att vara ute i motionsspåret en dag som denna! Själv tog jag inte ens cykeln idag utan tiggde mig till bilskjuts.

Kentson sa...

Det här var tyvärr inte idag då det faktiskt snöar och är ljus utan i söndags så det var mörkt och snöblandat regn men jag är övertygad om att jag hade gått vilse idag med.

egon sa...

jag tycker du var tuff som orkade härda ut i skitvädret så länge som du gjorde. och att gå vilse är okej. ;) Puss!